Loading...

Духове на дечица спасяват шофьори край Дупница!!! - Ghost children save drivers..

Download video Channel: Kanakidis Films Entertainment

Всичко започва в една тъмна и мъглива нощ на ЖП прелез, край Дупница (тогава Станке Димитров), още през далечната 1969 година. Автобус, превозващ 22 деца, които се връщали от екскурзия, се поврежда точно върху влаковите линии и преди да бъде евакуиран, тежкотоварна влакова композиция връхлита върху него и го премазва напълно. Всички ученици и учители загиват на място.

Няколко години по-късно, обаче, започват да се наблюдават странни явления в района на фаталната злополука. Шофьори, които закъсват с колите си на същото място, биват избутани до другата страна на прелеза от невидима сила.

Според легендата, духовете на починалите дечица, бутат колите до безопасно разстояние от влаковите релси, по този начин спасяват пътниците им от съдба, подобна на тяхната.

Специален агент Владимир Лисичков, реши да потвърди достоверността на тази, превърнала се вече в градска легенда, история и направи експеримент, който е заснет и можете да гледате тук.

Автомобила му, който е с изключен двигател и не е на скорост, внезапно тръгва сам по нагорнище, нещо наистина изумително, което е в пълен разрез със законите на физиката!!! Специалистът, който също е третирал задната част на колата си с прах за снемане на отпечатъци, заяви, че след зловещия експеримент, по превозното средство е имало следи от мънички рачички...

Според него, случаят е на 500% потвърден като истински, но не желае да сподели местоположението на прелеза, с цел безопасността на читателите.

За повече невероятни, но истински факти, посетете: https://www.facebook.com/dosietatanavladi

Loading...
Video Liên Quan
Keyword most popular