Loading...

Една МНОГО интересна джаджа!

Download video Channel: The Clashers

✦ Купи проектора тук: http://bit.ly/2RBf8mZ

✦ Подобни продукти: http://bit.ly/2E2Dbra

✦ Купи колонката тук: http://bit.ly/2G35cS9

✦ Купи книгата ми тук: https://ozn.bg/2OMkauI

✦ Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq

✦ Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe

✦ Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

✦ Елате в нашия Discord: https://discord.gg/TheClashersOfficial

Здравейте приятели, аз съм Слави и отдавна исках да ви покажа един продукт, от който бях впечатлен на едно изложение. Става въпрос за Smart Mini Projector, който може да си носите навсякъде. Най-накрая от GearBest ми го изпратиха и аз мога да ви го покажа. Марката е Excelvan и към него може да се свържат телефони, таблети, компютри, каквото имате под ръка и да си прожектирате филми, игри или youtube на голям екран. А може да си го използвате като отделна единица, защото има android и може да прави много неща. Заедно с него ще ви трябва и малко по-силен звук и за това ще разгледаме и една мини bluetooth колонка.

#TheClashers #UnboxReview

Социални мрежи:

✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9

✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv

✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr

✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Пълното наименование на продуктът е Excelvan P8I Mini DLP Android 7.1 Smart Projector. Определено аз ще го използвам доста често.

Проекторът е с големината на смартфон, но два-три пъти по-дебел и това е нормално. Цветът е черен със сива метална рамка, която обикаля целият му диаметър. Като цяло качеството на направа е много добро и проекторът стои солидно в ръката. Отгоре намираме менюто, с което контролирате функциите му. То е тъч и няма физически бутони. Отпред е позициониран обектива, през който се прожектира, а от задната страна е инфрачервения порт за дистанционното. От ляво се намират врътката за фокуса, бутона за включване и изключване и слота за микро сд карта. От дясната страна обаче имаме цяла серия портове: 2 USB-та, вход за адаптора за зареждане, 3.5 мм жак за слушалки вход за HDMI кабел.

Надявам се това ревю да ви е харесало и ако е така дайте по един палец нагоре в подкрепа!

Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

Loading...
Video Liên Quan
Keyword most popular