Loading...

Злокобната планета Нибиру - митове и факти!

Download video Channel: n_l_o

Абонирай се за нашия канал: http://bit.ly/1PgNV2L

Гледай още реални НЛО видео кадри: http://bit.ly/1mnkwJH

Всяка седмица ще каваме ново видео в което разгадаваме мистерия, разказваме секретна история или показваме ексклузивни кадри с НЛО.

Множество неразгадани древни мистерии, истории за отвлечени хора, тайните на пирамидите, секретни кадри и НЛО нашествия – това са само малко част от спиращите духа истории, които ще преследваме в този канал!

Създадохме Н_Л_О като независима платформа за обсъждане, споделяне на мнение и достигане до истината за всички фенове на Космоса, историческите факти, свързани с митични създания, демони и всякакви документирани кадри на извънземни посещения на нашата планета.

Митове и факти за планетата Нибиру, извънземната раса на Анунаките и мистичната планета X. Конспиративни теории за предстояща космическа катастрофа и нови научни факти за съществуването на нова планета в слънчевата система.

В това видео НЛО ще ви запознае с тайната която се крие в сърцето на Странджа - гроба на египетската богиня Бастет в черен саркофаг с извънземен жезъл в ръцете излъчващ силен енергиен лъч към безкрая.

Ако и Вие сте виждали НЛО и имате заснети кадри, моля, изпращайте ни ги на e-mail: nlobulgaria@abv.bg

Loading...
Video Liên Quan
Keyword most popular