Loading...

Топ 15 Най-отровни животни

Download video Channel: The Clashers

Обръщаме се към животинското царство на нашата планета и днес ще разгледаме топ 15 най-отровни животни. Дали са в океаните или в равнините, в пустините или джунглите на Амазония, те ще ви убият и то за отрицателно време. За това пригответе си малко противоотрова и нека да започнем да отброяваме заедно.

Днес ще разгледаме най-отровни змии като Континентален тайпан и Кралската кобра, които са изпекани убийци. Най-отровните паяци също не остават по-назад - Бразилският скитащ паяк и австралийският паяк-убиец Атракинае няма да се колебаят да ви погубят. Риба Фугу, Каменна риба, Португалска Галера, Синьопръстенен октопод, Късоопашат замеров, Платипус са само част от всички други създания, които дебнат със смъртоносен коктейл от торова.

Този път клипът ви показва повече снимки отколкото видео, защото тези животни са снимани от най-добрите научно популярни канали и ако искате да разберете нещо повече за най-отровните животни на планетата можете да се обърнете към тях.

Не забравяйте да прегледате плейлистата ни за още такива видеа преди да се пуснали своето предложение за следващата неделя. Също така ако това видео ви е харесало ударете по един лайк в подкрепа. Нашият канал ви предлага разнообразие от видеа и ако искате да бъдете известявани при всяко едно от тях не забравяйте да се абонирате.

Sources:

Snake attacks: https://www.youtube.com/watch?v=COTdtjjDLUU

Brazilian Wandering Spider attack: https://www.youtube.com/watch?v=cbXKl99t_pc&t=1s

Blue Ringed Octopus: https://www.youtube.com/watch?v=vVamzP52qwA

Portugese Man o’War: https://www.youtube.com/watch?v=KCbjgzh_9rs

Music:

Readers! Do You Read by Chris Zabriskie is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)

Source: http://chriszabriskie.com/reappear/

Artist: http://chriszabriskie.com/

The Snow Queen 

Kevin MacLeod (incompetech.com)

Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0

http://creativecommons.org/licenses/b...

Loading...
Video Liên Quan
Keyword most popular