Loading...

Топ 15 Паранормални Явления

Download video Channel: The Clashers

За първи път в историята на нашата ТОП 15 серия правим епизод по желанието на нашите зрители. В предното видео ви попитахме "Какво бихте искали да видите следващата неделя?". Над 1400 човека до днес си пожелаха "ТОП 15 ПАРАНОРМАЛНИ ЯВЛЕНИЯ". За това сега сме спокойни, че вие си го пожелахте.

Знаете, че отсяването на паранормалните явления е труден процес поради милионите кадри, които са преправени и фейк. Постарах се да намеря най-достоверните и проверени видеа и да ги събера в една своеобразна класация. Надявам се да оцените труда ми...

Искаме да съобщим, че кадрите не са наши, а са намирани от много различни източници, включително YouTube. Сами разбирате, че няма как да сме присъствали на всички паранормални случки на планетата. За това не можем и да гарантираме за тяхната автентичност. Но можем да потвърдим, че това са 15-те най-достоверни паранормални събития, които са записани на камера. Гарантирам, че не съм копирал които и да е български или чуждестранен ютубър, така, че коментарите от този тип са напълно излишни.

В днешната класация на ТОП 15 Паранормални явления ще видите истински страховити и необясними кадри като стая 209, ресторант "Джими", призрачни атаки, полтъргайст в домовете на хората, призраци на починали хора, призраци на деца, атаки на духове и още много различни и странни видеа, на които хората все още умуват.

Кое паранормално явление ще спечели днешната класация на The Clashers? Ще трябва да изгледате видеото ни до края и да видите дали сте познали. Имаме и една лека изненада за вас след "края", така че не прекъсвайте докато епизода не спре сам :)

Всеки един лайк даден от вас е оценен и ни стимулира да правим още и още такива класации. Така, че не се срамувайте хора дайте един палец нагоре ако тази класация на топ 15 паранормални случки ви е харесала. Ако искате да бъдете информирани за всяко едно клипче което качим от серията, можете да се абонирате за нас.

Включете се в дискусията долу в коментарите и дайте своето мнение! Ще се радваме да го прочетем.

Не забравяйте да харесате нашата Фейсбук страница: https://www.facebook.com/clashofclansbulgariabest

Следвайте и нашата уеб страница за последни новини от света на Clash of Clans: http://clashofclansbulgaria.com/

Audio Credits:

Grim League by Kevin MacLeod is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)

Source: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100779

Artist: http://incompetech.com/

Scary Horror Music - Haunted (Copyright and Royalty Free)

https://youtu.be/ZOrxwqvfD2E

Loading...
Video Liên Quan
Keyword most popular