Loading...
Loading...

Razer Phone - Ревюто, което чакахме!

Download video Channel: The Clashers

✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - http://ozn.bg/2mn0oIf

✦Купи Razer Phone с промокод "clashers3" за 3% отстъпка тук: https://ozn.bg/2qUlUbl

✦ Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq

Днес отново пишем история с ревю на Razer Phone за българското YouTube пространство! От марката изкачат отново със стил и представят първия gaming smartphone. До колко всъщност понятието гейминг може да се използва за телефон не знам, но това е устройство за тези, които искат производителност от него. Но Razer не казват просто ние сме с първият гейминг телефон, те подкрепят това твърдение с много сериозен хардуеър!

Преди да започнем ревюто искам да се запитаме следния въпрос. Какво означава смартфон за геймъри. Дали това е безкомпромисен хардуеър? Футуристичен дизайн? Или невероятен дисплей? А може би микс между трите…

Сега ще разгледаме всеки един аспект на Razer Phone и ще преценим дали той може да отбележи 10-ки на всички точки и започваме естествено с дизайна. Не е водоустойчив, което за по непохватните е лоша новина. Да си кажем направо Razer-a е малко ръбат, но на мен лично това ми харесва. Гърба на телефона е абсолютно изчистен и там имаме само логото на фирмата и камерите.

Минаваме към най-важната и най-интересна част от Razer Phone - дисплея. Това е и първото нещо, което направо ме завладя тотално. Той е 5,7 инча IPS като голямина и разделителна способност от 2560 на 1440 пиксела. Да впечетляващо, но не това е най-интересното. Дисплея на рейзъра е с 120 Hz рефреш рейт. Това е 2 пъти повече от стандартните телефони и е направо брутално.

Без съмнение на хартия и на практика Razer-a е най-мощния смартфон на пазара в момента. Можем спокойно да кажем, че от марката са изстискали максимално всяка една част.

Макар и сериозен gaming smartphoneн, той няма да е нищо без камера и за това Razer са се постарали и тук. Не са се постарали супер много, но са се постарали.

Да ви кажа честно батерията беше едно от притесненията ми, защото моя опит показва, колкото по-мощна направиш дадена система, толкова повече ще консумира. Е тук обаче от Razer Phone ме изненадаха доста приятно.

Като още една готина гейминг черта имаме game booster, с който можете спокойно да задавате различни параметри на игрите, които се решили да цъкате. Например на по-леките игри можете да намалите процесора, с цел пестене на батерия, а на по тежките да заложите на макс и да се изкефите на графиката.

Като заключение мога спокойно да кажа, че Razer Phone е нещо различно. Това всъщност е по-малко телефон и повече компактна гейминг машина. Пак напомняме дисплея е чертата, която грабва и омагьосва, а в наши дни дисплеят е всичко. Ако наистина искате да изпъкнете и си падате по уникални неща, може би Razer phone е точният избор за вас.

Социални мрежи:

✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9

✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv

✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr

✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!

Music: www.bensound.com

Loading...
Video Liên Quan
Keyword most popular